Η εταιρεία Mykonos Security Systems δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2004 στον τομέα της εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Από την αρχή της λειτουργίας της επισυνάπτει αποκλειστικές συνεργασίες με έμπειρους συνεργάτες του χώρου, διαθέτοντας πλέον προϊόντα ΜΟΝΟ υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα και εγγύηση για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ασφάλεια.

Αξιοποιώντας τα 10 χρόνια τεχνογνωσίας στα συστήματα ασφαλείας και στην επεξεργασία και διανομή επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων παρέχει αξιόπιστες λύσεις με συνεχή και άμεση υποστήριξη στους πελάτες της.

Στο τμήμα της ασφάλειας έχοντας έμπειρους και αποκλειστικούς συνεργάτες εγγυάται την ασφάλεια σας, προτείνοντας πάντα το κατάλληλο εξοπλισμό, αποκλειστικά για την ασφάλεια του χώρου σας. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τιε μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας όπως HoneywellBentelDsc ,Nova, και είναι αποκλειστικός πιστοποιημένος αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης Μυκόνου στα κορυφαία συστήματα ασφάλειας της εταιρεία TECNOALARM.

tecnoalarm.gr

Κατόπιν μελέτης παρέχει Ιδανικές λύσεις ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων καμερών και συναγερμών ασφαλείας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προστασίας κάθε χώρου, όπως: επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και κατοικίες.

Στο Τμήμα Των επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων η εταιρεία μας συμπεριλαμβάνεται στην αλυσίδα καταστημάτων DIGITAL STORES.

digitalstores.gr

amfdigitalstores.com

Εχοντας την εμπιστοσύνη και την αποκλειστική αντιπροσώπευση οίκων όπως WISI (Γερμανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, IPTV, Pay TV, προϊόντα οπτικών ινών).

Την Ισπανική Fagor, HirschmannDelta,Astrο (Γερμανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων SKY Hotel Entertainment (Γερμανίας διάδοχο της GRUNDIG στα συστήματα Pay-TV), Locatel Hospitality Entertainment System (Γαλλίας με συστήματα Pay-TV, Video On Demand, High Speed Internet Access, παροχή δικαιωμάτων προβολής ταινιών), CommScope (Αμερικής με ομοαξονικά, UTP καλώδια και οπτικές ίνες), AEG Power Solutions και Infosec Communication (Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα με συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος UPS), KWS Electronic (Γερμανίας, με όργανα ποιοτικού ελέγχου ραδιοτηλεοπτικών σημάτων και αγωγών, καλύπτει απόλυτα τους συνεργάτες της, όχι μόνο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και όσον αφορά τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών εφαρμογών.

Στρατηγικοί συνεργάτες στην προσπάθειά μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων είναι και η LG ELECTRONICS HELLAS ( ξενοδοχειακές τηλεοπτικές συσκευές και λοιπός ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός δωματίου , συστήματα CCTV και όχι μόνο).

Με την ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων και μοντέλων που διαθέτει η Mykonos Security Systems μπορεί σε κάθε περίπτωση να προσφέρει την ιδανική λύση για τέλεια απόδοση, ανεξαρτήτου μεγέθους εφαρμογής.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για την εξατομικευμένη σας αναλυτική προσφορά μας.

Mykonos Security Systems
Κοτσαύτης Δημήτρης